Δωρεάν μεταφορικά για πληρωμές με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα και Paypal

Δυνατότητα επιστροφών/αλλαγών εντός 14 ημερών από την ημέρα που έλαβε χώρα η παραγγελία ή 5 ημέρες από την παραλαβή της, ακολουθόντας την διαδικασία επιστροφής χρημάτων ή την διαδικασία αλλαγής προϊόντος που αναγράφονται παρακάτω.

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται δεκτή :

1) Το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.
2) Το προϊόν δεν είναι λερωμένο ή αλλοιωμένο.
3) Το προϊόν δεν έχει αρώματα, αποσμητικό ή λεκέδες
4) Το προϊόν να έχει το καρτελάκι του

Ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση.
Στις επιστροφές / αλλαγές τα έξοδα αποστολής είναι 5 ευρώ (8 ευρώ σε περίπτωση που η αγορά είχε δωρεάν μεταφορικά)

Δεν γίνονται επιστροφές σε προσφορές και για λόγους υγιεινής στα Μαγιό, εσώρουχα, κορμάκια και αξεσουάρ.

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας) ή είναι ελαττωματικό πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω email στο info@seniorita.gr εντός μίας ημέρας από την παραλαβή του δέματος, ώστε να προγραμματιστεί η παραλαβή του λανθασμένου προϊόντος με έξοδα που θα επιβαρύνουν εμάς και να συμφωνηθεί η παράδοση του σωστού προϊόντος που έχετε παραγγείλει (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής).

Διαδικασία αλλαγής προϊόντος

Συμπληρώνετε τη φόρμα αλλαγών, που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ και την αποστέλλετε στο email μας info@seniorita.gr, στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας ώστε να προχωρήσουμε τη διαδικασία αλλαγής. Οι αλλαγές γίνονται " χέρι με χέρι " από τη δικιά μας εταιρεία κούριερ με χρέωση δική σας στα 5 ευρώ. Δεύτερες αλλαγές δεν γίνονται δεκτές.

Δεν γίνονται αλλαγές σε ρούχα που είναι σε προσφορά.

Διαδικασία επιστροφής χρημάτων

Μας ενημερώνετε στο email μας info@seniorita.gr ότι επιθυμείτε να κάνετε επιστροφή γράφοντας μας τον αριθμό παραγγελίας και τον κωδικό του προϊόντος που θέλετε να επιστρέψετε, στη συνέχεια εκτυπώνετε τη φόρμα, την συμπληρώνετε, που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ και την βάζετε στο δέμα μαζί με ρούχο.Δίνουμε εντολή παραλαβής στην εταιρεία κούριερ που παραλάβατε και μόλις έρθει ο κούριερ θα δώσετε το δέμα με τη φόρμα επιστροφής χρημάτων συμπληρωμένη μέσα στο δέμα. Δεν θα γίνονται δεκτά δέματα που στάλθηκαν χώρις εντολή παραλαβής από εμάς. Με τον αριθμό αποστολής που θα σας δώσει η εταιρεία κούριερ θα μπορείτε να ενημερώνεστε για το που βρίσκετε το δέμα σας. Μόλις παραλάβουμε το δέμα σας θα γίνει έλεγχος του προϊόντος εάν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και θα σας κατατεθεί στο λογαριασμό που μας έχετε γράψει στη φόρμα επιστροφής χρημάτων το κόστος του προϊόντος μείον τα έξοδα αποστολής 5 ευρώ (8 ευρώ σε περίπτωση που η αγορά είχε δωρεάν μεταφορικά).
Εάν το προϊόν δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση θα επιστρέφετε πίσω με δικά σας έξοδα αποστολής.

Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε υπάρχουσα αλλαγή.

Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων σε ρούχα που είναι σε προσφορά.