ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΩΣ - 70%
Δωρεάν μεταφορικά για πληρωμές με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα και Paypal

Το καλάθι μου

Καλάθι

Δυνατότητα επιστροφών/αλλαγών εντός 14 ημερών ακολουθόντας την διαδικασία επιστροφής χρημάτων ή την διαδικασία αλλαγής προϊόντος που αναγράφονται παρακάτω.

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται δεκτή :

1) Το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.
2) Το προϊόν δεν είναι λερωμένο ή αλλοιωμένο.
3) Το προϊόν δεν έχει αρώματα, αποσμητικό ή λεκέδες
4) Το προϊόν να έχει το καρτελάκι του

Ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση.
Στις επιστροφές / αλλαγές τα έξοδα αποστολής είναι 5 ευρώ.

Δεν γίνονται επιστροφές σε προσφορές και για λόγους υγιεινής στα Μαγιό, εσώρουχα και αξεσουάρ.

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας) ή είναι ελαττωματικό, μπορείτε να επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, ώστε να προγραμματιστεί η παραλαβή του λανθασμένου προϊόντος με έξοδα που θα επιβαρύνουν εμάς και να συμφωνηθεί η παράδοση του σωστού προϊόντος που έχετε παραγγείλει (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής).

Διαδικασία αλλαγής προϊόντος

Συμπληρώνετε τη φόρμα αλλαγών, που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ και την αποστέλλετε στο email μας info@seniorita.gr, στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας ώστε να προχωρήσουμε τη διαδικασία αλλαγής. Οι αλλαγές γίνονται " χέρι με χέρι " από τη δικιά μας εταιρεία κούριερ με χρέωση δική σας στα 5 ευρώ.

Δεν γίνονται αλλαγές σε ρούχα που είναι σε προσφορά.

Διαδικασία επιστροφής χρημάτων

Μας ενημερώνετε στο email μας info@seniorita.gr ότι επιθυμείτε να κάνετε επιστροφή γράφοντας μας τον αριθμό παραγγελίας και τον κωδικό του προϊόντος που θέλετε να επιστρέψετε, στη συνέχεια εκτυπώνετε τη φόρμα, την συμπληρώνετε, που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ και την βάζετε στο δέμα μαζί με ρούχο. Το δέμα το αποστέλλετε αποκλειστικά μέσω της μεταφορικής που παραλάβατε ( speedex ή easymail ) με όνομα παραλήπτη seniorita και το στέλνετε στην easymail Μοσχάτου. Με τον αριθμό αποστολής που θα σας δώσει η εταιρεία κούριερ θα μπορείτε να ενημερώνεστε για το που βρίσκετε το δέμα σας. Μόλις παραλάβουμε το δέμα σας θα γίνει έλεγχος του προϊόντος εάν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και θα σας κατατεθεί στο λογαριασμό που μας έχετε γράψει στη φόρμα επιστροφής χρημάτων το κόστος του προϊόντος μείον τα έξοδα αποστολής 5 ευρώ.
Εάν το προϊόν δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση θα επιστρέφετε πίσω με δικά σας έξοδα αποστολής.

Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων σε ρούχα που είναι σε προσφορά.